Всем привет! Хочу предложить дочери дополнительно перед поступлением изучить английский язык и теперь ищу эффективные онлайн курсы, может подскажите?
Курсы английского языка
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22022-12-22 20:07:08
Добрый день! Мой сын учит английский язык в школа Enline https://www.enlineschool.com/kursy/kids/ ! Не смотря, на небольшой промежуток времени есть результат , а самое главное он с большим удовольствием ждет урок ! Я давно искала преподавателей , чтоб в первую очередь нашли с ним контакт и это получилось ! Школа супер !!
Поделиться32023-01-25 20:34:18
Вот и я ищу хорошие курсы или преподавателя . Давно уже хочу заняться своим знанием англлийского языка .
Поделиться42023-01-25 21:00:09
Я недавно знайшла на міжнародному порталі про бізнес, освіту та технології дуже цікаві курси англійської мови . Вони надають комплект посібників і завдяки їм можна дуже добре підтягнути свої знання англійської мови . Мені їхня методика навчання дуже сподобалася, ознайомтеся, може і вам сподобається і зайде таке навчання.
Поделиться52023-09-24 14:51:40
Привіт усім! Я також вдома знайшов час для вивчення англійської мови. Одним із ефективних способів є уроки англійської мови в онлайн режимі від Антишколи. Це надзвичайно зручно, оскільки ви можете вчитися, не виходячи з дому. Антішкола має досвідчених викладачів та інтерактивні уроки, які допоможуть вам покращити навички мовлення, аудіювання, читання та письма. Кожен урок побудований так, щоб забезпечити найкраще засвоєння матеріалу.
Поделиться62023-11-25 15:48:40
Є чудова школа для дітей і підлітків Skyedge https://skyedge.school/courses/anglijsk … ej-onlajn/. Донька займається вже два місяці і їй дуже подобається!!! Заняття проходять динамічно, активно, багато розмовної практики. Тільки позитивні враження від подачі матеріалу і від загальної атмосфери занять загалом. Рекомендую.