Созвездие Леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Созвездие Леди » Нужен совет » Потрібна порада стосовно пошуку людини

Потрібна порада стосовно пошуку людини

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Доброго вечора. Пропав родич, допоможіть знайти. Знаю, що в інтернеті є ресурси для пошуку. Навчіть мене будь ласка.

0

2

Мила написал(а):

Доброго вечора. Пропав родич, допоможіть знайти. Знаю, що в інтернеті є ресурси для пошуку. Навчіть мене будь ласка.

Як цікаво! Виходить в інтернеті є про нас вся інформація... Мене таке трохи лякає і насторожує... Але може це дійсно потрібно, таким людям як ви, наприклад.

0

3

Мила написал(а):

Є чудовий сервіс Сканбі, який вам допоможе. Тут потрібно лише ввести дані, як на цьому прикладі https://scanbe.io/people/m/l/mayka/s/ma … roslavivna . Ви можете використовувати сервіс для пошуку родичів, якщо знаєте ПІБ і регіон родича, цих даних буде достатньо, щоб відшукати людину, адресу і тп. Користуйтесь сайтом у будь-якому випадку, коли потрібна інформація про потрібних вам людей.

0

Вы здесь » Созвездие Леди » Нужен совет » Потрібна порада стосовно пошуку людини

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно