Хочу купити чоловікові в подарунок тактичний костюм для заняття полюванням. Він у мене захопився з недавнього часу полюванням після того як сходив пару раз з друзями в ліс з ночівлею, тепер в планах їздити регулярно. На осінь планують виїзд на кілька днів, ось я і переживаю, щоб він не замерз, щоб йому було комфортно. Підкажіть хороші сайти в такій категорією товару...
Костюм для полювання
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22020-07-26 15:04:03
Пошукайте в інтернеті, при правильному запиті вам видасть купу варіантів інтернет магазинів. Відразу поспішаю попередити, що такі костюми не дешеві, але зате служити буде довго, так як пошиті якісно і з хорошої тканини
Поделиться32020-07-26 15:05:20
А в схвалюєте такі багатоденні від'їзди чоловіка на полювання? І ви взагалі впевнені що саме на полювання вони з друзями їдуть?
Поделиться42020-07-26 15:15:14
Ось хороший інтернет магазин одягу та аксесуарів для полювання, риболовлі, туризму і просто активного відпочинку https://camotec.ua/ru/shop/category/kos … -ribolovli Мій чоловік дуже захоплювальна людина і раніше його цікавила тільки рибалка, але зараз активно їздив з колегами по роботі на полювання і зацікавився, приносить дику птицю, значить не просто там відпочивають і випивають)) Так що я не проти покупки хорошого одягу, так йому в ній зручно і вона не брудниться, якась тканина спеціальна з грязеотталківающим покриттям