Привіт всім! Давно планував випити текілу, і от цей момент настав, правда не знаю яку обрати. Хто знайомий з даним напоєм, порадьте смачну текілу, та інтернет-магазин в якому її можна придбати.
Яку текілу краще купити?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-11-27 01:55:16
Був час коли я дегустував різні алкогольні напої, і також серед них була текіла. Порадити тобі можу дуже не поганий онлайн магазин, в якому дуже багато разів замовляв різний алкоголь, та декілька раз текілу. Ціни у них дуже лояльні.
Поделиться32023-11-27 02:08:35
Я вже переглядав в інтернеті різні варіанти текіли, але переживаю що через відсутність знань про цей напій я можу купити щось не те. Скажи, будь ласка, яку саме текілу ти купував собі, та залиш посилання на магазин, де її купував.
Поделиться42023-11-27 02:21:16
Купую я текілу Sierra Silver, 38%, 0,7 л https://maudau.com.ua/category/tekila в інтернет-магазині Maudau, там мені дуже подобається величезний асортимент. Текіла має виражені ноти агави з нюансами зеленого яблука та молодого ананаса. Насичений свіжий смак з нотами трав і зеленого ананаса.
Ти сам розумієш текілу варто пити правильно, я це роблю з лаймом та сіллю. Зараз на дану текілу діє достатньо не погана знижка, яка допоможе дуже добре зекономити.